Douglas Costa heyecanı! Süper Lig'e geliyor! Beklenen oldu!

Süper lig'de Douglas Costa heyecanı! Süper lig'e gelmeyi kabul eden Douglas Costa için geri sayım başladı! Kadroya giren Douglas Costa için herşey hazır! Heyecanlı bekleyiş bitti! Süper lig yeni ismi belli..

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, son olarak Amerikan Futbol Ligi'nin (MLS) LA Galaxy takımında forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa ile tüm konularda anlaşmaya vardı.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Samsunspor, önemli bir hamleye imza atıyor. Karadeniz, kariyerinin başlarında Bayern Münih ve Juventus gibi büyük kulüplerde forma giyen Brezilyalı sağ bek Douglas Costa ile her konuda anlaştı. Son dönemde LA Galaxy'de forma giyen ve şu anda serbest olan 33 yaşındaki futbolcunun transferine imza atıldı. Costa önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek kendisini Karadeniz ekibine bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak.

Önemli bir kariyere sahip olan Douglas Costa, ayrıca 31 kez Brezilya milli takımının formasını giydi. Tecrübeli futbolcu daha önce 3 kez Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A şampiyonluğunu kazanmıştı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş Yeni Sezonda Güçlü Bir Kadro İçin Hamle Yapıyor: Transferler ve Ayrılıklar!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Süper Lig Heyecanı: Galatasaray ve Fenerbahçe, Kritik Derbide Karşı Karşıya!
Carlo Ancelotti: Arda Güler'in Performansı Takdir Edilmeli
Aliağa Petkimspor Tarihinde İlk Kez Play-off'a Adım Attı: Fenerbahçe Karşısında Heyecan Dorukta