DowAksa, Kadının Güçlenmesi İlkeleri'ni imzalarken poz verdi!

Karbon elyaf üreticisi DowAksa, CEO Destek Beyanı'na imza atarak BM Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (UN Women) ile BM Küresel İlkeler kapsamında bildiri imzaladı! Bu anları da paylaşma gereği duydu!

Karbon elyaf üreticisi DowAksa, CEO'sunun destek beyanını imzalayarak Birleşmiş Milletler Eşitlik ve Kadını Güçlendirme Birimi (UN Women) ve BM Küresel İlkeler Sözleşmesi girişimi tarafından oluşturulan kadının güçlenmesi ilkelerine olan bağlılığını ve desteğini teyit etti.

DowAksa, Birleşmiş Milletler Eşitlik ve Kadını Güçlendirme Derneği (UN Women) ve Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin oluşturduğu kadının güçlenmesi ilkelerine imza attı. Şirketin Yalova yerleşkesinde düzenlenen törende DowAksa CEO'su Massimo Rebolini, CEO'ya destek bildirgesine imza atarak, kadının güçlenmesi ilkelerine bağlılığını teyit etti. İmza, kadınların güçlendirilmesi ve çalışma hayatında eşitlik ilkesinin güçlendirilmesi konusundaki kararlılığı vurguluyor.

Bu imzayla DowAksa, kadının güçlenmesi ilkeleri çerçevesinde toplumsal cinsiyet eşitliğini teşvik eden kurumsal politikalar oluşturma ilkelerine bağlı kalacak ve gelecekte faaliyetlerini daha da ileriye taşımak için süreçlerini gözden geçirecek.

REBOLINI: KADIN GÜCÜ İLKELERİNE İLİŞKİN ÖNEMİMİZ BECERİ BİLDİRİMİMİZDİR!

Rebolini, " Kadınların güçlendirilmesinin daha iyi bir dünya inşa etmek için kritik öneme sahip olduğuna gerçekten inanıyorum. DowAks olarak kadın erkek tüm çalışanlarımızı toplumsal cinsiyet eşitliğinin önündeki engelleri kaldırmak için omuz omuza çalışmaya ve iş birliği yapmaya teşvik ediyoruz. Çeşitliliğe ve katılıma öncelik veren, herkesin fikrine değer verilen bir ortam yaratan bir ekibin, inovasyon ve başarının temeli olduğuna inanıyoruz. Çeşitliliği, özellikle de kadınları destekleyerek benimsemek, yalnızca eşitliği sağlamakla kalmaz, aynı zamanda işletmelerin geliştirmesi gereken kullanılmamış potansiyele erişim sağlar.

Kadının Güçlenmesi İlkeleri (WEPs), şirketlere toplumsal cinsiyet eşitliğini teşvik etme ve kadınların iş yerinde, piyasada ve toplumda etkisini artırma konusunda rehberlik sağlar. BM Kadın ve BM Küresel İlkeler Sözleşmesi tarafından oluşturulan WEP'ler, uluslararası çalışma ve insan hakları standartlarına göre bilgilendirilmekte ve işletmelerin toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların güçlendirilmesi konusunda rol ve sorumluluğa sahip olduğu bilincine dayanmaktadır..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.