Dries Mertens: "2-0'dan vermememiz gerekiyordu"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile 2-0 öne geçtiği maçı 2-2 berabere tamamladı. Dries Mertens, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Puan kaybederek ayrılıyoruz. 2-0'dan maç vermemeliydik," dedi. Mertens, "Ligde lideriz, burada da 4 puanımız var.

 

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola karşısında 2-0 öne geçtiği mücadeleyi 2-2 berabere tamamlayarak puan kaybı yaşadı. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Dries Mertens, iyi bir performans sergilediklerini ancak 2-0'dan maç vermemeleri gerektiğini vurguladı ve odaklarını her maça yönlendirmeleri gerektiğini belirtti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Rigas Skola karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 2-2'lik eşitlikle tamamladı. 

Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu Dries Mertens, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

"İYİYDİK AMA…"

Mertens, "Buradan puan kaybederek ayrılıyoruz. Kasımpaşa maçında olduğu gibi, iyi oynadık ancak 2-0'dan bu şekilde puan vermememiz gerekiyordu." dedi. 

Ayrıca, "Devam etmemiz gerekiyor. Ligde lideriz ve burada da 4 puanımız var. Maçlara tek tek odaklanmalıyız." şeklinde konuştu.

DRİES MERTENS KARİYERİ

Dries Mertens, 6 Mayıs 1987'de Belçika'nın Leuven şehrinde doğdu. Futbol kariyerine Anderlecht'in altyapısında başladı, ardından Utrecht'te profesyonel oldu. 2010'da PSV Eindhoven'a transfer oldu ve burada 38 gol attı. 2013 yılında Napoli'ye geçti ve kulüp tarihinin en fazla gol atan oyuncusu unvanını kazandı. 2022'de Galatasaray'a transfer olan Mertens, Belçika Milli Takımı'nda da önemli bir rol oynamaktadır. Hızı, teknik becerileri ve gol yeteneği ile tanınan Mertens, kariyeri boyunca birçok ödül kazandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.