Dries Mertens: Galatasaray'da Bir Sene Daha!

Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Dries Mertens, Antalya kampında gelecek sezon için umut dolu konuştu. Sakatlık yaşamadan devam etme isteğini dile getiren Mertens, takım performansıyla ilgili de olumlu görüşlerini paylaştı.

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Dries Mertens, Antalya kampında gelecek sezon için umut dolu açıklamalarda bulundu. Sakatlık yaşamadan bir sene daha futbola devam etme niyetini paylaşan Mertens, takımın performansı ve rekabetçi ortam hakkında olumlu düşüncelerini ifade etti.

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Dries Mertens, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendisinin gelecek sezon için planlarına ilişkin sorulan bir soruya, "Son haftalarda bunu çok sıklıkla düşünüyorum. Kesin kararı veremedim. Sanırım 1 sene daha devam edeceğim. Keyif aldığım bir meslek ve sürekli de oynuyorum. Bir ağrım, sakatlığım da yok. Neden olmasın. Burada olabilir, başka yerde olabilir ama 1 sene daha futbola devam edeceğim gibi duruyor" şeklinde cevap verdi.Mertens ayrıca, bu sezon daha fazla oynama fırsatı bulmasının teknik direktöre sorulması gerektiğini ve takımın sürekli olarak birlikte oynadığı zaman daha iyi performans gösterdiğini dile getirdi. Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar elde ettiklerini düşündüğünü ve takımın oturmuş bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Fenerbahçe'nin iyi performansından memnuniyet duyduğunu ve güçlü bir rakip olduklarını vurgulayan Mertens, şampiyonluk yarışında rekabetin artmasıyla ligin daha çekişmeli bir hal aldığını ifade etti.Bir gazetecinin, Galatasaray'ın ilk 11'inde oynatılması gereken bir oyuncu olarak kendisini mi yoksa Sneijder'i mi tercih ederdi sorusuna ise Mertens, "Sneijder derdim. Buraya geldiğinde 30 yaşındaydı. Ben 30'da hala Serie A'da oynuyordum. Buraya geldiğinde Sneijder fit durumdaydı" şeklinde cevap verdi.Mertens'in açıklamaları, gelecek sezon için Galatasaray formasını giymeye devam etme isteğini ve takımın performansıyla ilgili olumlu düşüncelerini yansıtıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü
Göztepe'nin Yükselişinde Parlayan Yıldız: Ramon-Pascal Lundqvist