DSLR kamera kalitesinde telefon kamerası! Honor Magic 6 Ultimate kamera detayı gün yüzüne çıktı

Honor Magic 6 Ultimate model telefonun kamerası ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı! DSLR kamera kalitesinde kamerası olması bekleniyor! İşte ayrıntılar...

18 Mart Pazartesi günü tanıtılacak olan Honor Magic 6 Ultimate ve RSR Porsche Design modelleri, özellikle kameralarıyla büyük ilgi çekiyor. Honor, Magic 6 modelini MWC 2024'te tanıtarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, sızıntılar sonucunda Magic 6'da beklenen OmniVision OV50K sensörü yer almadı. Bununla birlikte, Magic 6 Ultimate ve RSR Porsche Design modellerinde bu beklenen sensörün kullanılacağına dair kuvvetli işaretler var.

OMNIVISION OV50K SENSÖR KULLANILACAK

Honor, Magic 6 Ultimate için 1 inçlik OmniVision OV50K sensörünü kullanarak DSLR kalitesinde fotoğrafçılık deneyimi vadediyor. Bu sensör, özellikle LOFIC dinamik aralık teknolojisiyle dikkat çekiyor. LOFIC teknolojisi, sensörün geniş bir diyafram aralığına sahip olmasını sağlayarak f/1.4 ile f/2.0 arasında değişen yüksek performanslı diyafram açıklıklarına olanak tanır. Bu sayede, kamera her türlü ışık koşulunda etkileyici sonuçlar üretebilir.

Geleneksel DSLR kameralar, otomatik olarak değişen diyafram ayarlarıyla farklı ışık koşullarına uyum sağlar. Ancak, akıllı telefon kameraları çoğu zaman bu esnekliği sağlamak için birden fazla kamera kullanır. OmniVision OV50K sensörü, LOFIC teknolojisi yardımıyla akıllı telefon kamerasının tek bir sensörle bu esnekliği elde etmesini sağlayacak. Bu da kullanıcılara daha doğal ve DSLR kalitesinde fotoğraflar çekme imkanı sunacak.

DÜNYADA TEST DAHİ EDİLMEDİ

Ancak, tüm bu teknik özellikler şu ana kadar gerçek dünyada test edilmedi. OmniVision OV50K sensörü, şu ana kadar herhangi bir akıllı telefon modelinde kullanılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda: Test süreci başladı
iOS 17.5 Güncellemesiyle Ortaya Çıkan Sorun: Eskiden Silinen Fotoğraflar Geri Mi Dönüyor?
Yapay Zeka Devrimi: ChatGPT-4o'nun Etkisi ve Tartışmalar
NASA Keşfi: WASP-193b Ötegezegeni 'Pamuk Şeker' Gibi Hafif ve Kabarık