Düğün gecesi damada büyük şok yaşadı. Ertesi gün derhal mahkemeye koştu!

İstanbul'da yaşayan Mehmet İ. aşık olduğu Halime İ. ile evlendi. Ancak öyle birşey oldu ki.. Düğün gecesi yaşanan gerginlik mahkeme salonlarında son buldu. Damat dava açtı!

Mehmet I. ve Halime İ, Kağıthane'de yaşayan genç bir çiftti. Birbirlerini seven çift evlilik kararı aldı. Çift yaz aylarında evlendi. Evlilikleri çok iyi gitti ve genç çift mutlu bir yuva kurmanın hayalini kurmaya başladı.

EVLİLİK GECESİ!

Ancak düğün gecesinde çiftin hayatı alt üst oldu. Mehmet İ. ile Halime İ, yaşadıkları eve gittikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavga öyle kadar çok büyüdü ki olay mahkemeye yansıdı.

İkili önce konuşmaya başladı. Konuşma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Mehmet İ, kadın tarafından darp edildi.

Yüzü moraran Mehmet İ., gece yarısı evden çıkmak zorunda kaldı. Yakınlardaki bir hastaneye giden Mehmet İ'ye darp raporu verildi. 

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK! DÜĞÜN GECESİ HASTANEDE BİTTİ!

Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Mehmet İ., aile mahkemesine giderek boşanma talebinde bulundu. Boşanma dilekçesinde şunları söyledi:

"Evlendiğim gün eşim beni dövdü. Evliliğimiz kağıt üzerindeydi. Aramızdaki sorunlar evliliğimizin devam edemeyeceğini ortaya çıkardı."

Mehmet İ.andi'nin boşanma davası aile mahkemesinde görüldü..

Olayın ardından sosyal medyaya yansıyan haber çeşitli yorumlara da sebep oldu. İkilinin evliliğinin gerçek olup olmadığını da sorgulayan sosyal medya yorumcuları olayı ilginç buldu. Hastane mahkeme derken evlilik içinde yüz göz olunduğu yorumlarının gelmesiyle beraber de olayın iç yüzü medyaya da yansıdı. Tartışan ikilinin arasında geçen arbede sonrası Damat morluklar içinde kaldı. Hemen hastaneye giderek darp raporu alan damat, soluğu mahkemede aldı!.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Özhaseki: Mafyalara izin vermeyeceğiz, sahil şeritlerinde işgal edilen alanları yıkacağız
Naci Görür'den deprem uyarısı geldi: Afet boyunda zarar verebilir!
Mudanya'da taksiciye bıçaklı saldırı: 20 bıçak darbesi!
Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı tarihi: ÖGS ne zaman?
Reddedilen vize ücretinizi geri almanızın yöntemi