Düğün Konvoyunda Ateşlenen Mermi Aydın’da 11 Aylık Pera Bebeği Hayattan Kopardı

Aydın’ın Söke ilçesinde, düğün konvoyundan ateşlenen mermi 11 aylık Pera Palabıyık’ın başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan bebek, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Emniyet ekipleri, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alarak soruşturma başlattı.

Aydın’ın Söke ilçesinde, dün saat 14.00 sıralarında yaşanan trajik olayda, düğün konvoyundan ateşlenen bir mermi 11 aylık Pera Palabıyık’ın başına isabet etti. Evlerinin tavanından sekip bebeğin başına isabet eden mermi sonucu Pera bebek ağır yaralandı ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili emniyet ekipleri soruşturma başlattı ve 2 kişiyi gözaltına aldı.

Aydın’ın Söke ilçesinde 11 aylık Pera Palabıyık, düğün konvoyundan ateşlenen bir merminin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Mermi, evlerinin tavanından sekip Pera bebeğin başına isabet etti ve bebek kanlar içinde kalarak ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen Pera bebek yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Söke Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatteki düğün konvoyunu tespit ederek sorumluları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüpheli 2 kişiyi gözaltına aldı ve soruşturma devam ediyor.

Pera bebeğin büyükbabası Kerim Palabıyık, sosyal medyada yaptığı paylaşımda acısını dile getirerek, "Ciğerim yanıyor. Bu vakası gören duyan yok mu? Canım torunumu hayattan koparan maganda hala ortalarda serbest geziyor. Allah rızası için ele ele destek verelim. Bir duyan gören var ise emniyete başvursun. Silah atanın mutluluğu benim evime ateş düşürdü. Annesinin babasının feryatları ciğerlerimizi yakıyor. Düğünlerde eğlencelerde neden silah atılır?" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.