Dune 2'nin vizyon tarihi değişti

"Dune 2"nin vizyon tarihi öne alındı. Film, 3 Kasım 2023’te vizyona girecek.

Denis Villeneuve yönetmenliğindeki Dune serisinin ikinci filmi olacak "Dune 2"nin vizyon tarihi, iki hafta öne çekildi. Warner Bros. Pictures, "Dune 2"nin orijinal olarak 17 Kasım 2023 olan vizyon tarihini 3 Kasım 2023'e kaydırdığını duyurdu. 

Yapılan değişiklik, Disney'in Marvel filmlerinin vizyon takvimini değiştirmesinin ardından geldi. Yönetmen Bassam Tariq'in projeden ayrılmasının ardından, çekimleri başlamak üzere olan "Blade" filminin yapım süreci ertelendi. Bu nedenle filmin 3 Kasım 2023 olan vizyon tarihi, 6 Eylül 2024'e alındı. 

"Dune 2", ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşında Chani ve Fremenlerle bir araya gelen Paul Atreides'in yolculuğunu anlatacak. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçimle karşı karşıya kalan Paul, yalnızca kendisinin öngörebileceği bir geleceği engellemeye çalışır. Filmin oyuncu kadrosunda Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Javier Bardem, Florence Pugh, Austin Butler, Lea Seydoux ve Christopher Walken yer alıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Bakanlık'tan tarih tutkunlarına müjde: Efsane indirimlerle kültürel bir yolculuk sizi bekliyor
Cem Adrian Zonguldak’ta unutulmaz bir konser verdi!
52. İstanbul Müzik Festivali Kapılarını Açıyor!
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
2024'ün en çok izlenen Türk filmleri belli oldu: İlk sırada bakın hangi film var?