Dünün “Fethullah Gülen Hocaefendi''cileri bugünün FETÖ'cüleri!

Fethullah Gülen ve cemaatinin yıllardır Cumhuriyete karşı yürüttükleri sinsi mücadelede en büyük destekçileri güç kkimden yanaysa onun önünde eğilen medya oldu.Cemaat, sadece kendi medyası ile değil, kendilerine biat eden...

Fethullah Gülen ve cemaatinin yıllardır Cumhuriyete karşı yürüttükleri sinsi mücadelede en büyük destekçileri güç kkimden yanaysa onun önünde eğilen medya oldu.

Cemaat, sadece kendi medyası ile değil, kendilerine biat eden medyanın da desteğini arkasına alarak Kemalist subaylardan cumhuriyetçi aydınlara, Kürt siyasetçilerden gazetecilere kadar pek çok kesime kumpas davaları ile hayatı zindan etti.

ARŞİV UNUTMAZ: KİMLER HOCAEFENDİ DİYORDU?

Tüm bunlar yaşanırken, medyanın büyük bir bölümü Fethullah Gülen hakkındaki haberlere "Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi" ifadesini kullanıyor ve bu yapıya övgüler düzüyordu. Bugün Gülen'e ve bu harekete hakaret yarışına giren bu medya kuruluşları ise o günlerde düzdükleri övgüleri karartmak için büyük çaba harcıyor. 

Ancak, bunlar arasında bazıları özellikle internette 'gerekli temziliği' yapamamış olacaklar ki, arşivlerinde hala "Fethullah Gülen Hocaefendi"  etiketi ile haberler yer alıyor. Bir dönemin en ateşli AKP-Cemaat destekçisi sitelerin bazıları tedbir alarak bu türk etiketleri kaldırmış olsa da, bu konuda 'ihmalkar' davranan bir çok internet sitesi, dikkatli bir bloggerin gözünden kaçmamış. 

İşte o blogda yer alan haberde, F. Gülen için "Fethullah Gülen Hocaefendi" etiketi ile haber arşivleten o siteler ve linkleri.

Dün 'Muhterem' bugün 'haşhaşi' diyen o haber siteleri için tıklayın

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı