Dünya Arda Güler'i Konuşuyor! 20 Yıl Sonra Unutulmaz Bir Başarı!

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın süper yıldızı Arda Güler, unutulmaz bir başarıya imza atarak tarihe geçti. Avusturya karşısında sergilediği üstün performansla milli formayla 20 yıl sonra bir ilki başaran Arda Güler, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.

EURO 2024'ün son 16 turunda Avusturya'yı geçerek çeyrek finale yükselen A Milli Takım'ın parlayan yıldızı Arda Güler, 20 yıl aradan sonra Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Gürcistan maçında kaydettiği golle adından söz ettiren Arda Güler, dün akşam oynanan ve 2-1 sonuçlanan Avusturya karşılaşmasında da etkileyici bir performans sergiledi. Merih Demiral'ın gollerinde asist yaparak takımına büyük katkı sağlayan 19 yaşındaki genç yıldız, EURO 2024'te önemli bir başarı elde etti.

Arda Güler, 20 yaşından önce bir Avrupa Şampiyonası'nda hem gol atan hem de asist yapan üçüncü oyuncu olarak tarihe geçti. Bu başarıyı daha önce 2004 yılında Wayne Rooney ve Cristiano Ronaldo gerçekleştirmişti. EURO 2024'te toplam 4 maçta görev alan genç yetenek, 1 gol ve 1 asistle takımının ilerlemesine önemli katkıda bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.