Dünya çapında Netflix'e erişim sorunu

Netflix platformuna televizyon vasıtasıyla giriş yapmaya çalışan seyirciler, son günlerde bağlantı hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

TELEVİZYONDA NETFLIX ERİŞİM SORUNLARI

Netflix platformuna televizyon vasıtasıyla giriş yapmaya çalışan seyirciler, son günlerde bağlantı hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını belirttiler. Televizyonlarından platforma erişmeye çalışan kullanıcılar, "tvq-st-115, tvq-st-103, tvq-st-122" gibi hata kodlarıyla mücadele etmek zorunda kaldılar.

ARTAN ŞİKAYETLER VE MERAK UYANDIRAN BELİRSİZLİK

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bu erişim engelleri nedeniyle platforma yönelik şikayetlerin arttığı gözlemlendi. Dünya genelinde yaşanan bu problemin sebebi hakkında merak uyandıran bir belirsizlik hakimken, Netflix'ten bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı.

RESMİ BİLGİLENDİRME BEKLENTİSİ

Erişim sorunuyla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, kullanıcılar çözüm arayışı içerisinde. Netflix'ten resmi bir bilgilendirme yapılması bekleniyor ve bu bilgilendirmenin ardından kullanıcıların sorunlarını nasıl çözecekleri konusunda daha fazla bilgiye sahip olmaları umuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.