Dünya, Osimhen'in rövaşata golünü konuşuyor

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor’u 3-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Sarı-kırmızılıların Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, attığı muhteşem röveşata golüyle büyük ilgi topladı. Dış basında bu golün Puskas Ödülleri'ne aday gösterileceği iddia ediliyor.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılıların Victor Osimhen'in röveşata golü büyük bir yankı uyandırdı ve dış basında bu golün Puskas Ödülleri'ne aday gösterileceği öne sürüldü.

İşte dış basında Osimhen'in röveşata golünün yankıları:

TUTTO NAPOLİ


Tutto Napoli'deki haberde, Osimhen'in sakatlıktan muhteşem bir dönüş yaptığı ve röveşata golüyle kalitesini bir kez daha gösterdiği belirtildi.

IL MATTİNO


Il Mattino'da, Osimhen'in harika bir röveşata golüyle Antalyaspor maçındaki son sözü söylediği ifade edildi.

AREA NAPOLİ


Area Napoli'de ise "Kelimenin tam anlamıyla inanılmaz bir atletik hareketle topa ortalama 3,5 metre yükseklikte vurmayı başardı. Bu, bir futbolcu ve genel olarak her sporcu için neredeyse insanüstü bir hareket" denildi.

AS


AS, Osimhen'in sezonun en iyi gollerinden birine imza attığını duyurdu.

FOOT MERCATO


Foot Mercato'da ise, "Napoli tarafından Galatasaray'a kiralanan Victor Osimhen, Türkiye'de oyunun tadını yeniden keşfediyor. Süper Lig'de 3 maçta 2 gol ve 2 asist yapan oyuncu, Antalyaspor'a attığı muhteşem golle öne çıktı" ifadelerine yer verildi.

AFRİK FOOT


Afrik Foot, Osimhen'in akrobatik bir röveşata golüyle Antalyaspor'un ağlarını havalandırdığını aktardı.

ONZE MONDİAL 


Onze Mondial, sakatlıktan dönen Osimhen'in görkemli bir golle sahalara döndüğünü vurguladı ve Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Nijeryalı santrforun Türkiye'de kendini bulmaya başladığını belirtti.

DESPORTO


Desporto'da, Osimhen'in attığı fantastik golün Puskas Ödülü'ne kesinlikle aday gösterileceği kaydedildi.

CORRİERE DELLO SPORT


Corriere dello Sport, Osimhen'in golünü manşetlerine taşırken, Nijeryalı santrforun mükemmel bir gol attığını ve Antalyaspor karşısında geceye damga vuran ismin Osimhen olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.