Dünya Sağlık Örgütü’nden flaş açıklama: Virüse aşı geliştirmek çok zor

"Koronavirüs çeşitleri oldukça aldatıcı virüslerdir" diyen Dünya Sağlık Örgütü, aşı geliştirmenin oldukça zorlu olduğunu açıkladı.Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) yapılan açıklamalarına göre, koronavirüs gibi virüslerin çeşitleri oldukça aldatıcı virüslerdir, bu tip virüslere karşı aşı geliştirmek de oldukça zorludur. ABD ve Brezilya'daki salgında başlangıçtan bu yana yaptığımız uyarılar ciddiye alı

"Koronavirüs çeşitleri oldukça aldatıcı virüslerdir" diyen Dünya Sağlık Örgütü, aşı geliştirmenin oldukça zorlu olduğunu açıkladı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) yapılan açıklamalarına göre, koronavirüs gibi virüslerin çeşitleri oldukça aldatıcı virüslerdir, bu tip virüslere karşı aşı geliştirmek de oldukça zorludur. ABD ve Brezilya'daki salgında başlangıçtan bu yana yaptığımız uyarılar ciddiye alınmadı" denildi.

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus daha önce yaptığı açıklamada da koronavirüs kısıtlamalarını gevşeten ülkelere son derece dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunmuştu. DSÖ, Almanya, Güney Kore ve Çin'in gevşetilen tedbirlerle ilgili koronavirüsle mücadelede yaptıkları hazırlıklar ve aldıkları önlemleri örnek göstermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Kanada istihbaratından TikTok uyarısı geldi!
Gazze'de İsrail'in Sınır Kapılarını Kapatmasıyla İnsani Kriz Derinleşiyor
Azerbaycan ve İran Liderleri Sınır Projelerinin Açılışını Gerçekleştirdi
Trump, Biden'a Uyuşturucu Testi Talep Ediyor: Canlı Yayın Tartışması Öncesi Gerilim Yükseliyor
7 Ekim'den Bu Yana 8.775 Filistinli Gözaltında