Dünya Şampiyonası’nda Sakarya Büyükşehir rüzgarı esti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano sporcuları Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak, tarihi bir başarıya imza attı. Dünya şampiyonası Sakarya rüzgarı ile sallandı. Sakarya Büyükşehir rüzgarı fena esmiş oldu..

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano sporcuları Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak tarihi bir zafere imza attı. Büyükşehir Taha Erkam Usta, Bulgaristan'da düzenlenen Gençler Su Kanosu ve U23 Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin
kano sporcusu, Bulgaristan'ın Filibe kentinde düzenlenen Gençler Su Kanosu ve U23 Dünya Şampiyonası'nda tarihi bir zafere imza attı. K2 500 metre yarışında Büyükşehir sporcusu Taha Erkam Usta ile Muğlalı sporcu Rahmi Kaan Karahan, sezonu iki ayrı puanla dördüncü sırada tamamlamayı başardı. Bir diğer kategoride ise K2 Karışık 500 metrede Büyükşehir sporcusu Muhammet Emin Sulak ve Rizeli sporcusu Işıl Su Karvan büyük bir müsabakada dünya rekoru elemelerine imza attı.
Büyükşehir Belediyesi
'den yapılan açıklamada, "17-21 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleştirilen yarış ciddi zorluklar yaratsa da, yarışmaya milli takımla katılan temsilcilerimiz ülkemizin gururu oldu."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.