Dünyaca ünlü astrologdan Icardi'ye uyarı geldi

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gezegensel etkiler sebebiyle libidosunun çok yüksek olduğunu belirterek, yaz aşkları mevzusunda uyarıda bulunmuş oldu.

Michaela Astro yaptığı öngörüleri ile konuşulmaya devam ediyor. Galatasaray’ın ünlü futbolcu Mauro Icardi’nin yıldız haritasına bakan Michaela Astro; Icardi’nin çok dikkatli olması gerektiğini, bu aralar aldığı gezegensel etkiler sebebiyle çapkınlık yapma isteği uyandırdığını ve libidosunun çok yüksek olduğunu; bu gezegen dizilimlerinden dolayı içinin içine sığamadığı, yaz aşklarına kayabileceği vurgusunda bulunmuş oldu.

Ayrıca Michalea Astro "Benim görevim yağmur yağmadan önce şemsiyeni aç demekten ibaret! Astroloji yüzde yüz doğru işleyecek diye bir şey yok! Ama işaretleri takip ederek daha güvenli ve konforlu yaşayabiliriz" ifadesinde bulunmuş oldu.

Ünlü Astrolog, mutlu giden evliliğinin Mauro Icardi’nin futbol yaşamında çok büyük önem taşıdığını sözlerine eklerken bu tarz bir kaçamağın sonu hem evliliği hem de futbol yaşamının bitişi olabilir vurgusunu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.