Dünyaca Ünlü Gayrimenkul Şirketi Milyonlarca Liralık Borçla İflas Etti!

Küresel ekonomik krizin pençesinde birçok şirket iflas ederken, Rusya’dan çarpıcı bir gelişme geldi. 2015 yılında kurulan Nakhimov Yönetim, devasa borçlarını ödeyemeyerek iflas bayrağını çekti. İşte tüm detaylar...

Son yıllarda küresel ekonomik kriz, salgınlar, bölgesel çatışmalar ve savaşların etkisiyle pek çok şirket zor günler yaşıyor. Bu krizlerin en ağır etkilerini hisseden ülkelerden biri de Rusya. ABD ve Avrupa’nın uyguladığı ambargolar, Rusya’daki şirketlerin işlerini daha da zorlaştırırken, bu ambargolardan etkilenen Nakhimov yönetim şirketi iflas etti.

AMBARGOLAR VE BORÇLAR ŞIRKETI ÇÖKÜŞE SÜRÜKLEDI

2015 yılında kurulan Nakhimov LLC, özellikle son yıllarda artan vergi borçları nedeniyle iflas sürecine girdi. Şirketin bugün itibariyle 4 milyon rubleden fazla vergi borcu bulunuyor. İflas süreci Omsk Bölgesi Tahkim Mahkemesi’nde başladı ve şirket üçüncü iflas davasıyla karşı karşıya.

YÖNETIM ŞIRKETININ PAZARDAKI YÜKSELIŞI VE ÇÖKÜŞÜ

Nakhimov LLC, Sergey Bobinov tarafından 2015 yılında pazara girdi. Amur-2 mikro bölgesindeki konut binalarının yönetiminden sorumlu olan şirket, ekonomik kriz ve ambargolar nedeniyle iflas bayrağını çekmek zorunda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.