Dünyanın En Büyük Çiftçisi Olan Dev, Olağandışı Büyümesinin Sırrını Böyle Açıkladı! Tam 2,21cm!

Dünyanın en uzun çiftçisi Sukhdev, günlük 10 litre süt içiyor. Sukhdev'in hikayesi, olağanüstü boyuyla dikkat çekmekte ve günlük süt tüketimiyle sağladığı büyüme, onu dünyanın en dikkat çekici çiftçilerinden biri yapmaktadır...

Dünyanın en büyük çiftçisi olarak tanınan Sukhdev, 36 yaşında ve Hindistan'ın Pencap eyaletinde yaşamaktadır. Sukhdev'in boyu 220,98 santimetredir.

Sukhdev'in olağanüstü boyu, günlük 10 litre süt tüketimine dayanmaktadır. Genç yaşlardan itibaren diğerlerinden sıyrılarak dikkat çekmiştir.

Ancak, devasa boyu Sukhdev'i bir dizi zorlukla karşı karşıya bırakmaktadır. Giyimden ulaşıma kadar çeşitli alanlarda zorluklarla karşılaşmaktadır. Mağazalardan giysi almak yerine özel dikim giysiler tercih etmek zorunda kalırken, ayakkabı ve ulaşım konusunda da sıkıntılar yaşamaktadır.

Yine de, uzunluğunun getirdiği dezavantajlara rağmen, Sukhdev yerel bir ünlü haline gelmiştir. Sokaklarda sürekli selfie talepleriyle karşılaşmakta ve bazı hayranları onunla fotoğraf çektirmek için uzaktan gelmektedir.

Sukhdev'in boyu etkileyici olsa da, dünyanın en uzun adamı unvanı hala Sultan Kösen'e aittir. Guinness Rekorlar Kitabı'na göre, Sultan Kösen 251,46 santimetre boyuyla rekor kırmıştır.

Sukhdev'in hikayesi, olağanüstü boyuyla dikkat çekmekte ve günlük süt tüketimiyle sağladığı büyüme, onu dünyanın en dikkat çekici çiftçilerinden biri yapmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Putin: Çin Ziyaretinde Ukrayna Krizini Değerlendirdi
ABD'den açıklama: "İsrail savunmasız bırakılmıyor"
2050'ye Kadar Beklenen Yaşam Süresi 5 Yıl Artacak: Sağlıkta Değişimler Gözlemleniyor
Sheppey Adası Hapishanesinde Zehir Skandalı: Mahkumlar Gardiyanları Zehirledi
Senegal Başbakanı ve Fransız Lider Dakar'da Askeri Üslerin Varlığını Sorguladı