Dünyanın en golcü futbolcularından biri aslan oluyor! Okan Buruk o forveti özellikle istedi

Galatasaray, gelecek sezon için transfer atağına geçiyor. Sarı-kırmızılı ekip, 49 milyon euroluk Fransız golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti. Aslanlar, hücum hattını güçlendirerek Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefine odaklanan sarı-kırmızılı ekip, 49 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için adımlarını sıklaştırdı.

HEDEF: GOLCÜ HATTINI GÜÇLENDİRMEK

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hedefiyle gelecek sezon için planlarını yapan Galatasaray, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Bu sezonki performanslarından memnun olmayan sarı-kırmızılı ekip, golcü hattına önemli bir takviye yapmayı amaçlıyor.

GÜNDEMDEKİ İSİM: WİSSAM BEN YEDDER

Sezon boyunca gol yollarında istikrar sağlayamayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için Fransız golcü Wissam Ben Yedder'i gündemine aldı. Monaco forması altında başarılı performans sergileyen Ben Yedder'in transferi için görüşmeler başladı.

FRANSIZ YILDIZIN GÖZ KAMAŞTIRAN PERFORMANSI

33 yaşındaki Wissam Ben Yedder, kariyeri boyunca 503 maçta görev alarak 254 gol atıp 77 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan oyuncunun Galatasaray'a transferi için 49,5 milyon euro bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor.

Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedeflerken, teknik direktör Okan Buruk liderliğinde güçlü bir kadro oluşturma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Fransız golcünün transferiyle hücum hattında olası rekabetin artması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray Derbisine 3 Kritik Eksikle Çıkıyor
Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 Sezonu Transfer Dönemlerini Açıkladı: İşte Detaylar
Monaco'nun Yıldızı Mike James, EuroLeague'in MVP'si Seçildi
Galatasaray'ın Şampiyonluk Hedefinde Yeni Hareket: Ayoub El Kaabi Transferi!
Ronaldo'nun 200 milyon Euro'luk maaş almasıyla ilgili şaşırtıcı bir karar açıklandı!