Dünyanın en pahalı otomobili belli oldu! Ne Bugatti ne Porshce: Değeri 30 milyon euro

Dünyanın en pahalı otomobili olarak karşımıza çıkan Rolls-Royce Arcadia Droptail, lüks ve zarafetin simgesi haline geldi. Coachbuild departmanının özel müşterileri için tasarladığı bu şaheser, 30 milyon doların üzerindeki fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

Rolls-Royce'un yeni başyapıtı, otomobil dünyasında fırtına gibi esiyor. Arcadia Droptail adı verilen bu göz alıcı araç, tasarımında lüksle bütünleşen birinci sınıf bir işçiliği temsil ediyor. Coachbuild departmanı tarafından titizlikle tasarlanan aracın tavanı tamamen çıkarılabilir özellikte, bu da sürücüye ve yolculara eşsiz bir deneyim sunuyor.

ÖZEL MÜŞTERİLER İÇİN ÜRETİLMİŞ BİR ŞAHESER

Her yıl, özel müşteriler Rolls-Royce'un Bespoke departmanına başvurarak kendilerine özel bir otomobil üretmesini talep ediyorlar. Arcadia Droptail de bu talepler doğrultusunda hayata geçirilen nadir bir eser. Yaklaşık 4.5 yıllık titiz bir tasarım ve geliştirme sürecinin ardından ortaya çıkan bu araç, Rolls-Royce'un eşsiz el işçiliği ve detaylara verdiği önemi yansıtıyor.

SİNGAPUR'DA BİR ULTRA ZENGİN TARAFINDAN SATIN ALINDI

Arcadia Droptail'in satın alıcısı hakkında kesin bilgilere ulaşamasak da, aracın Singapur'da yaşayan bir ultra zengin tarafından satın alındığı belirtiliyor. Bu lüks otomobil, sahibine "Yeryüzündeki Cennet" sloganıyla teslim edildi, şüphesiz ki sahibini yollarda benzersiz bir deneyimle buluşturacak.

TEKNİK DETAYLAR VE EŞSİZ AHŞAP KAPLAMA

Aracın teknik özelliklerine dair tam bilgiler elde edilememiş olsa da, genellikle Rolls-Royce modellerinde bulunan V12 motora sahip olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca, Arcadia Droptail'in kaplanması için 233'ten fazla özel işlenmiş ahşap parçasının kullanıldığı da belirtiliyor, bu da aracın her detayında lüks ve zarafetin birleştiğini gösteriyor.

DUDAK UÇUKLATAN FİYAT ETİKETİ

Rolls-Royce Arcadia Droptail, dünyanın en pahalı otomobili unvanını taşıyor. Bu özel araç, 30 milyon doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip, ancak bu fiyat lüksün ve eşsiz bir tasarımın bedelidir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı