Dünyanın en ünlü kadın futbolcularından Alisha Lehmann cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Aston Villa'nın başarılı forvet oyuncusu Alisha Lehmann, lig arasını sosyal medya üzerinden paylaştığı cesur fotoğraflarla değerlendiriyor. Jakuzi ve saunada çekilen sıcak pozlarıyla dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcu, "Beden ve zihin için rekreasyon" notuyla Instagram hesabını salladı.

İngiltere'nin öne çıkan kadın futbolcularından biri olan Aston Villa'nın forvet oyuncusu Alisha Lehmann, lig arasında Instagram hesabından paylaştığı sıcak fotoğraflarla hayranlarını coşturdu. Jakuzi ve saunada çekilen cesur pozlarıyla dikkat çeken 24 yaşındaki yıldız, "Beden ve zihin için rekreasyon" notuyla paylaşımını taçlandırdı.

HAYRANLARDAN COŞKULU YORUMLAR!

Lehmann'ın paylaşımı altına hayranlarından sıcak yorumlar geldi. Takipçilerinden biri, "Aman Tanrım!" derken, bir diğeri ise "Çok güzel" ifadesini kullandı. Üçüncü bir takipçi ise Lehmann'a övgüler yağdırarak "Mükemmel ve harika." yorumunu paylaştı.

INSTAGRAM REKORU KIRAN TAKİPÇİ SAYISI!

Alisha Lehmann'ın Instagram hesabındaki 16.3 milyon takipçisi, onu bu platformda en çok takipçiye sahip futbolcu konumuna getiriyor. 24 yaşındaki futbolcu, Kadınlar Süper Lig sezonunun ilk yarısının ardından tatilin keyfini çıkarırken, Aston Villa ile dokuzuncu sırada yer alıyor.

SPORCU TATİLİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Lehmann, lig arasını kendini bulmaya ayırırken, Aston Villa ile altı lig maçında forma giydi. Takımıyla Bristol City ve West Ham'ın önünde dördüncü sırada bulunan Lehmann, tatilini sürdürerek enerji toplamaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi