Dünyanın en zengin insanı kızına 41 bin doları fazla gördü!

Mali disiplin konusunda katı bir duruş sergileyen Warren Buffett, dünyanın en zenginleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Kızı Susie Buffett'ın mutfağını yenilemek için talep ettiği 41.000 dolarlık kredi başvurusunu reddetti.

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Warren Buffett'ın kızı Susie Buffett, HBO için hazırlanan bir belgeselde babasıyla olan ilişkisi hakkında bazı ilginç detaylar paylaştı. Susie, babasından mutfağını yenilemek için 41 bin dolarlık bir kredi talep ettiğini ve bu isteğini geri ödenecek şekilde, karşılıksız olarak değil, yaptığını belirtti. Ancak Warren Buffett, bu talebe "Herkes gibi bankaya git" yanıtını verdi.

Belgeselde Susie, babasının yıllar içinde nasıl daha esnek bir hale geldiğini açıkladı. "Yaşlandıkça kesinlikle daha esnek oldu," diyen Susie, annesinin bu süreçte babasını yavaş yavaş bu konuda değiştirdiğini ifade etti. Çocukları erişkin yaşa geldiğinde babalarının onları değiştiremeyeceğini fark ettiklerini de ekledi. Susie, babasının parayla ilgili endişelerinin zamanla azaldığını ve bunun aslında kötü bir şey olmadığını belirtti. Babasının, paraya dair kaygılarının yaş ilerledikçe azaldığını ve genel olarak daha rahat bir tutum sergilemeye başladığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.