Dünyayı gezdi, Türkiye'de öldü: Rus YouTuber Ozolina'nın feci sonu

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, ünlü Rus youtuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina hayatını kaybetti.

Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina'nın dünya turu Türkiye'de son buldu. Muğla'nın Milas ilçesinde motoruyla seyrettiği sırada kazaya karışan ünlü YouTuber, olay yerinde yaşamını kaybetti. Kazada Ozolina'nın yanı sıra 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Milas-Söke karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke'den Milas istikametine seyir halinde olan 3 motosikletten 2'si tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta kısımdaki refüje savruldu.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 1 kişinin yaşamını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan diğer sürücü ise ilk müdahalesinin peşinden Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DÜNYAYI GEZİYORDU

Kazada ölen kişinin Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina olduğu tespit edildi. YouTube'da ortalama 2 milyon takipçisi olan Ozolina'nın motosikletiyle dünyayı gezdiği öğrenildi.

Rus YouTuber'ın karıştığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.