'Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü kaza yapınca yakalandı

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü kovalamaca sırasında park halindeki başka bir otomobile çarptıktan sonra yakalandı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü, "Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Peşimdekinin...

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü kovalamaca sırasında park halindeki başka bir otomobile çarptıktan sonra yakalandı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü, "Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Peşimdekinin trafik ekibi olduğunu sandım. Yoksa neden kaçayım" dedi.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre mahalle içerisinde devriye gezen polis ekibi, şüphe üzerine 38 F 2137 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu.

Sürücü 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polisle sürücünün yaklaşık 30 dakika süren kovalamaca sırasında otomobil, park halindeki Ekrem Kendo'ya ait 42 DSD 31 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan otomobil daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Kazayı yara almadan atlatan sürücü 19 yaşındaki Murat İdare ve aynı yaştaki arkadaşı Eren Balcı kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

"TRAFİK EKİBİ SANDIM"

Sürücü İdare, polisin 'Neden kaçtın' Sorusu üzerine, "Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Peşimdekinin trafik ekibi olduğunu sandım. Yoksa neden kaçayım" dedi. 

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti