Dursun Özbek: Galatasaray'ın Gelecek Vizyonu ve Toplumsal Sorumlulukları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda, kulübün futbol başarısını ve depremzedelere yardım faaliyetlerini vurguladı. Ayrıca, finansal başarılar ve Kemerburgaz Tesisleri'ne taşınma planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda, kulübün futbol başarısını vurgulayarak, oyuncuların şampiyonluk için mücadelesine güvenlerini dile getirdi. Ayrıca, depremzedelere yapılan yardımları ve finansal durumu hakkında açıklamalarda bulundu, gelecek planları arasında Kemerburgaz Tesisleri'ne taşınma sürecini de paylaştı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ın Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda, Aykutalp Derkan başkanlığında düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımlarının şampiyonluğa doğru hızla ilerlediğini ve oyuncuların mücadelesinin inançlarını daha da pekiştirdiğini ifade etti. Ayrıca, taraftarları saha dışındaki oyunlara karşı sakin olmaya çağırdı ve kulübün depremzedelere yardım faaliyetlerine vurgu yaptı.

Özbek, depremzedelere yardım etmek için yapılan çalışmalara değindi ve Ramazan'da açılan konteyner kentindeki iftar çadırında günlük yaklaşık 2000 kişiye yemek dağıtıldığını belirtti. Ayrıca, 23 Nisan'da Hatay ve Kahramanmaraş'ta yapılacak etkinliklere katılacaklarını ve Pendikspor maçında koruma altındaki 75 kişiyi stadyumda misafir edeceklerini duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin 9 aylık bilançosunda yaklaşık 600 milyon liralık kar açıkladıklarını ve bu başarının devamını sağlamak için çaba göstereceklerini söyledi. Ancak, yükselen faiz oranları ve piyasa koşullarının zorluğuna dikkat çekerek, kulübün borçlarını ödeyip bu yükten kurtulması gerektiğini vurguladı. Bunun için Florya Tesisleri'nden Kemerburgaz'a taşınma planlarının olduğunu ve inşaatın devam ettiğini belirtti. Özbek, UEFA Kupası'nın yıl dönümünde Kemerburgaz Tesisleri'nde bir piknik organize edeceklerini ve birliklerini bir kez daha kanıtlayacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıda, yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya'nın 27 Nisan'da yapılacak bütçe kongresiyle ilgili sunum gerçekleştirdiği de belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!