Dursun Özbek “Karaborsa bilet iftiraları, Florya projesini durdurmak için“

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı, dün Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, kombine bilet satışındaki usulsüzlük iddiaları görüşüldü.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu, dün Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Basına kapalı yapılan toplantıda, kombine bilet satışları ve usulsüzlük iddiaları masaya yatırıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı, dün Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOPLANTI BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Saat 17:00'de başlayan toplantıya Kulüp Başkanı Dursun Özbek, yönetim ve divan kurulu üyeleri katıldı. Basına kapalı olarak düzenlenen toplantıda, sezonluk kombine bilet satış ve devir işlemleriyle ilgili iddia edilen usulsüzlükler ele alındı.

ÖZBEK: FLORYA PROJESİNE YÖNELİK SUÇLAMALAR


Toplantıda Dursun Özbek, karaborsa iddialarıyla ilgili olarak "Karaborsa bilet iftiraları, Florya projesini durdurmak için oluşturulmuş bir düzenekten ibarettir" şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca, bazı üyelerin yönetimi sert bir şekilde eleştirdiği belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.