Dursun Özbek: “Milli takımın morale ihtiyacı var” dedi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Milli Takımı yönetenler şu anda eleştiriliyor. Böyle yapmayalım. Çünkü milli takımımız çarşamba günü Çekya karşılaşması için morale ihtiyacı var..'' dedi ve takımına destek istedi..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Milli takımı yönetenler artık eleştiriliyor. Bunu yapmamamız lazım. Çünkü milli takımımız çarşamba günü Çek Cumhuriyeti ile çok önemli bir maç oynuyor ve morale ihtiyaçları var. O yüzden biz de öyle düşünüyoruz" dedi. Çekya maçının sonucunu bekleyin

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kuşadası Galatasaray Destekleme Derneği üyelerinin Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte Kuşadası ilçesinde düzenlediği toplantıya konuk oldu. , ziyaret ettiği yer. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e büyük ilgi gösterdi. Küçük taraftarların forma imzalamak için sıraya girdiği etkinlikte Özbek, dernek üyelerinin ve Galatasaraylı taraftarların sorularını yanıtladı.

"Takımın omurgasını koruyacağız ve puan transferleri yapacağız"

Sarı-kırmızılı takımın yurt dışı transfer politikasına ilişkin açıklama yapan Dursun Özbek, "Bu konuyla ilgili toplantı yapacağız" dedi. Perşembe günü özellikle 2, 8 ve 10 numarada eksikliklerimiz var. Kanat değişiklikleri konusunda yine yerli oyuncularla görüşüyoruz. Yabancı transferler sınırlı olduğu için satmak zorunda olduğumuz oyuncularımız da var. Geçişler açısından zor bir yıl olacak. Devam eden Avrupa Kupası da geçişi yavaşlattı. Herkes oyuncuların turnuva sonuçlarına göre yayın yapmayı planlıyor. Biz de iletişim halindeyiz. Takımın omurgasını koruyoruz, puan transferleri yapıyoruz. "Takımın iskeletini bozmadan eklemeler yaparak gelecek yıl yine şampiyon olacağız" dedi.

"Sonucu beklememiz lazım"

Milli takımın yılın son maçına atıfta bulunarak. Çarşamba günü Euro 2024'te milli takımı Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan gruptan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Milli takımın liderleri şu anda eleştiriliyor. Bunu böyle yapmayalım. Çünkü milli takımımızın Çek Cumhuriyeti ile çok önemli bir maça çıkıyor ve morale ihtiyaçları var. Bu yüzden sonucu beklememiz gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada milli takımımızda oynayan tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum. Bizi gururlandırabilmeleri için morallerinin iyi olması lazım. "Umarım Çekya maçında başarılı bir sonuç alıp bir üst tura çıkabiliriz" dedi.

"Birkaç ay içinde bankacılık birliğinden ayrılacağız"

Galatasaray'a seçildiğinde ilk olarak takımın mali yapısını düzeltme sözü verdiğini hatırlatan Özbek, şunları söyledi: "6 yıl önce" Yapacağız. Borç yükünü ortadan kaldırın, sürdürülebilir bir mali yapı oluşturun, ardından sürdürülebilir sportif başarıyı yaratın" dedim. Bunu aklımdan geçirerek söyledim. Önümüzdeki birkaç ay ve Galatasaray'ın mali yapısı mükemmel..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.