Dursun Özbek, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti. Riva'daki görüşmede, Özbek ve Hacıosmanoğlu birbirlerine anlamlı hediyeler verdi. Özbek, Hacıosmanoğlu'na Galatasaray forması ve tarihi kapıyı hediye etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ziyaret etti. Görüşmede Galatasaray yönetiminden birkaç isim de yer aldı. Ziyaretin sonunda iki başkan birbirlerine anlamlı hediyeler takdim etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede, Dursun Özbek'in yanı sıra Galatasaray yönetim kurulu üyeleri Metin Öztürk, Eray Yazgan, İbrahim Hatipoğlu ve Can Natan da hazır bulundu. 

Görüşmenin sonunda, Hacıosmanoğlu Özbek'e isminin yazılı olduğu milli takım formasını hediye ederken, Özbek de Hacıosmanoğlu'na Galatasaray Lisesi'nin tarihi kapısı ve isminin yazılı olduğu yeni sezon Galatasaray parçalı formasını armağan etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.