Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına yanıt!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına yanıt verdi. Özbek, "Kaos yaratmaya çalışan bu zihniyetin karşısındayız" diyerek, TFF toplantısında alınan kararların arkasında durduklarını vurguladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Özbek, "Kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin daha önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız." şeklinde konuştu.

Özbek, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Ilıcalı'nın katıldığı bir programda yaptığı yorumlara değindi. Türkiye Futbol Federasyonu ve dört büyük kulübün başkanlarının gerçekleştirdiği toplantıyı hatırlatan Özbek, "Dün, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor başkanlarıyla bir araya geldik. Bu toplantıda, bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına ileride yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olmaya dair bir karar aldık." dedi.

Özbek, "Verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz" diyerek, toplantıdan sadece 24 saat sonra, o toplantıda bulunan bir kulüp yöneticisinin yine Galatasaray'ı hedef alan açıklamalar yaptığını vurguladı. "Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, sözümüzün arkasındayız" ifadelerini kullandı.

Son olarak, Özbek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerde, kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye çalışan bu zihniyetin karşısında durmaya devam edeceğiz." şeklinde sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.