Dursun Özbek'ten derbi hakemine tepki: "Başka hakem bulamadınız mı?"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçında görev alacak hakem Atilla Karaoğlan'ı eleştirerek, "Geçen yıl bu hakem hakkında çok şey söyledim, neden yine aynı hakemi atadınız?" dedi. Özbek, TFF'ye hakem atamalarında dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi Atilla Karaoğlan'ın atanmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Özbek, geçtiğimiz yıl Trabzonspor maçında Karaoğlan'ın Galatasaray'a karşı yaptığına dair sert eleştirilerde bulunduğunu belirterek, "Sezonun en kritik maçına yine aynı hakemi atadılar. Demek ki hiçbir şey değişmemiş. Yönetimler değişti ama hakemler aynı kalmış. Başka hakem mi kalmadı? Geçen yıl bu hakem hakkında pek çok olumsuz şey söyledim, neden yine aynı hakem?" dedi.

Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) hakem atamalarında daha dikkatli olması çağrısında bulunarak, "Hakemler hakkında nadiren konuşurum, ama bu konuda oldukça iddialıyım. İnadına bu hakemi bu maça atadınız. Yönetimde değişiklik yok gibi görünüyor. Bu atamalar dikkate alınmazsa lig müsabakaları daha da zorlaşacaktır. TFF’nin bu atamalara dikkat etmesi gerektiğini yeniden vurguluyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.