Dursun Özbek'ten Muslera Açıklaması Geldi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera ile ilgili de konuştu. 'O bizim kıymetlimiz'! İşte konuya dair ayrıntılar...

Sezonu sona eren Fernando Muslera ve Galatasaray'ın akıbeti  hâlâ belirsizliğini koruyor. DHA'ya konuşan Özbek, Fernando Muslera'nın sözleşmesine ilişkin bir soruya yanıt olarak, "Ben bunu hem bir taraftar olarak hem de bir başkan olarak söylüyorum. Muslera bizim kıymetlimiz" dedi.

"MUSLERA KIYMETLİMİZ"!

"Hem taraftar olarak hem de başkan olarak görüyorum. Muslera bizim kıymetlimiz. Son başkanlığımda Selçuk"dan sonra takımımızın kaptanlığını yaptı. Kendisi çok değerli bir futbolcu. Birkaç yıl Galatasaray'a hizmet etti. Bu sorunun; sanki bir tecrit rüzgarıymış gibi sürekli sorulması da beni rahatsız ediyor. Toplumlar, böylesine değerli oyuncuları sahadaki ihtiyaçları doğrultusunda, yönetimde ve idari kadrolarda istekleri doğrultusunda kullanmak isterler. Onun için böyle bir ayrılık rüzgarı gibi sorulması hoş değil. Bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil. Futbolu yöneten bir yönetim kurulu var. Muslera'nın da bir isteği var. Şu anda bir tek şeye kitlenmiş vaziyetteyiz. O da bu sezon şampiyon olmak. Bu tartışmaların gündeme getirilmesi şampiyonluğa yürüyüşümüzü baltalıyor. Onun için şu anda ne seçimden ne de transferden söz etmiyoruz. Transfer döneminde yeni oyuncular arıyoruz. Ancak takımın iç hareketini etkileyebilecek konuların gündemimize girmesine izin vermiyoruz.'' dedi.

Dursun Özbek geçiş çalışmalarına ilişkin: "Az önce ifade ettim. Arkadaşlarım çalışıyor. 5 günümüz var. "Bu sürenin sonunda ne kadar transfer yaptığımızı göreceksiniz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek
Real Madrid, Joselu'nun golleriyle Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi