Dusan Tadic: Sırbistan Milli Takımı'nın Forma Rekorunu Kırdı

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'nda en fazla forma giyen oyuncu unvanını Güney Kıbrıs karşısında 106. maçıyla kazandı. Tadic'in liderliğindeki Sırbistan, Sergej Milinkovic-Savic'in golüyle rakibini 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'nda en çok forma giyen oyuncu unvanını alarak tarihe geçti. Güney Kıbrıs karşısındaki 106. maçında liderlik sergileyen Tadic, takımını 1-0'lık galibiyete taşıdı.

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'nın Güney Kıbrıs ile oynadığı hazırlık maçında önemli bir kilometre taşına imza attı. Larnaka'daki müsabakada 45 dakika süre alan Tadic, bu süre zarfında ülkesinin formasını 106. kez giyerek Sırp milli takımının en çok forma giyen oyuncusu unvanını elde etti. Maça yedek kulübesinde başlayan Tadic, 46. dakikada oyuna dahil oldu ve böylece eski Chelsea oyuncusu Branislav Ivanovic'in 105 maçlık rekorunu geride bıraktı. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, milli takım kariyerindeki bu önemli başarıya, Sırbistan'ın Güney Kıbrıs'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelede ulaştı. Sergej Milinkovic-Savic'in attığı golle kazanılan maç, Tadic'in rekorunu taçlandıran bir zafer oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.