Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesine bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Bu dönemde sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan Nebioğlu, kendisine gelen yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

DNA neticeleri ve açtığı babalık davası sonucunda öz babasının Yeşilçam yıldızı Metin Akpınar olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu son dönemde yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

14 senedir görmediği annesine kavuşmaya çalışan Duygu Nebioğlu hem canlı yayındaki hem de sosyal medyadaki açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Sosyal medyadan kendisine gelen "Program anne-kız buluşturma değil anneyi karalama programına dönüştü" mesajına verdiği yanıtla okları babası Metin Akpınar'a çevirdi.

"Allah sorar hesabını" diyen Nebioğlu konusunda, "Sen Metin Akpınar, oturduğun yerden çocuğuna ve onun annesine laf atanlara sessiz kalmaya devam ediyorsun. Allah sorar hesabını ki zaten soruyor. Hiç bir kanıtı olmayan insanlara kanıt olarak geldik. Anneme iftara atanlar dünyada tozunuz kalmasın" ifadelerine yer verdi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı