"Duygusal bir oyun oynadık"

Duygusal bir oyun oynadıklarını söyleyen Klopp, “Harika bir gece, kendi sahamızda müthiş bir oyun… İlk yarım saatte büyük bir duyguya sahiptik. Harikaydı. İlk yarının son 15 dakikasında ise sabırlı oyunumuzu kaybettik....

Duygusal bir oyun oynadıklarını söyleyen Klopp, “Harika bir gece, kendi sahamızda müthiş bir oyun… İlk yarım saatte büyük bir duyguya sahiptik. Harikaydı. İlk yarının son 15 dakikasında ise sabırlı oyunumuzu kaybettik. İkinci yarıdaki planımız, duygusal oyunumuzu devam ettirmekti fakat biraz daha aklımızı kullanarak ve muhteşem bir son oluşturarak'' dedi.

Liverpool’a gelme nedenini açıklayan Alman teknik adam, “Buraya gelmeden önce bu takım hakkında herkes birçok şey söyledi. İyi transfer olmamasına rağmen takımın kalitesi için buraya geldim çünkü mevcut kadro iyi oyunculardan kuruluydu. Şimdi uzun sezonun sonunda, Basel’de finaldeyiz'' şeklinde konuştu.

Finalin oynanacağı İsviçre’nin Basel şehrini esprili bir dille yorumlayan Jürgen Klopp, “Basel’e gidiyoruz. Statta olmasa da şehirde 50-60 bin, belki de 100 bin taraftar olacak. Basel güzel bir şehir, evime yakın'' diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!
Mauro Icardi'den Rekor!
Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!
Okan Buruk'tan zafer açıklaması!
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklamalar yaptı!