Düzce'de Paramotor Kazası: Belediye Başkan Adayının Gökyüzü Reklamı Elektrik Tellerine Takıldı!

Düzce'de belediye başkan adayının gökyüzünde reklamını yaparken paramotoru elektrik tellerine takıldı! Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı, ancak bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Soruşturma başlatıldı.

Düzce'de gerçekleşen olayda, bir belediye başkan adayının tanıtımı için gökyüzünde uçuş yapan paramotor sürücüsü, iniş esnasında elektrik tellerine takıldı. Şans eseri sürücü yara almadan kurtulurken, bölgede elektrik kesintisi meydana geldi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzce'de, bir belediye başkan adayının tanıtımını yapmak için gökyüzünde afişleri taşıyan bir paramotor sürücüsü, iniş sırasında elektrik tellerine takıldı. Olay, Arapçiftliği Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, paramotoru kullanan B.E., iniş sırasında elektrik tellerine çarptı. Neyse ki, sürücü B.E. kazadan yara almadan kurtuldu. Ancak, kaza nedeniyle bölgedeki elektrik kesildi.

Olayın ardından yetkililer soruşturma başlattı. Paramotorun elektrik tellerine takılmasının ardından yaşanan bu durum, gökyüzünde yapılan reklam ve tanıtımlar için alınması gereken güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı