Dyson yeni ürününü tanıttı: En akıllı saç kurutma makinesi! Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Dyson, yeni ürünü olan Supersonic Nural'ı tanıttı! Ürün, en akıllı saç kurutma makinesi olarak piyasaya çıkacak! Peki ne zaman Türkiye'ye gelecek? Fiyatı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Akıllı teknolojiyle donatılmış saç kurutma makineleri artık günlük yaşamın bir parçası haline gelirken, Dyson, saç derisini korumak için geliştirilmiş yeni bir model olan Dyson Supersonic Nural'ı tanıttı. Dyson Supersonic Nural, akıllı sensörlerle donatılmış saç derisi koruma moduyla dikkat çekiyor.

DYSON SUPERSONIC NURAL ÖZELLİKLERİ

Dyson'ın en yeni şekillendirme teknolojisi olan Nural, başa yaklaştıkça ısıyı ve hava akımını otomatik olarak azaltan bir saç derisi koruma modu sunuyor. Bu modda, cihaz başa yaklaştıkça, ısı otomatik olarak 55 santigrat dereceye düşürülüyor ki Dyson, bunun saç derisi konforu ve kurutma hızı için ideal bir sıcaklık olduğunu belirtiyor. Ayrıca, cihazın saçla olan mesafesini ölçmek için zaman ayarlı hareket sensörü kullanılıyor, böylece saç tipine bakılmaksızın aynı ısı iletimi sağlanabiliyor.

Supersonic Nural'ın dikkat çeken bir diğer özelliği ise cihazın yere bırakıldığında ısıtıcıyı otomatik olarak devre dışı bırakarak hava akışını ve gürültüyü azaltması. Ayrıca, cihaz tüm saç tiplerine uygun olan manyetik aparatlarla birlikte geliyor ve hangi aparatın kullanıldığını algılayarak ayarları otomatik olarak değiştirebiliyor.

DYSON SUPERSONIC NURAL FİYATI NE KADAR OLACAK?

Dyson Supersonic Nural'ın fiyatı, 749 Avustralya doları olarak açıklandı ve 8 Nisan Pazartesi gününden itibaren yalnız Dyson sahiplerine online olarak satın alınabilecek. Türkiye'de ise ürün, Eylül 2024 itibariyle kutu içinde 5 başlıkla birlikte satışa sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar, Google'ın telefon dinleme özelliğine tepki gösterdi: "Son derece tehlikeli"
Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!