Dzeko formda! Fenerbahçe, liderlik için sahaya çıkıyor!

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, liderlik iddiasındaki Fenerbahçe'yi evinde ağırlıyor. Cihan Aydın'ın yöneteceği kritik mücadelede Dzeko'nun formu dikkat çekiyor.

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Liderlik yarışını sürdüren sarı-lacivertli ekip, bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyor. Cihan Aydın’ın yöneteceği mücadele, 29 Eylül Pazar günü saat 19.00'da beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

DZEKO FORMDA, FENERBAHÇE GALİBİYET PEŞİNDE

Fenerbahçe, Bosnalı yıldızı Edin Dzeko’nun etkili performansıyla bu sezon Süper Lig'de dikkat çekiyor. Ligde 5 gole imza atan Dzeko, Antalyaspor karşısında da takımının en büyük kozlarından biri olacak. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın Kasımpaşa ile oynayacağı haftada puan kaybetmek istemiyor.

ALEX DE SOUZA, FENERBAHÇE'YE KARŞI

Antalyaspor teknik direktörü Alex de Souza, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı önemli bir sınav verecek. Bu sezon savunma hattında zorlanan Antalyaspor, kalesinde 12 gol gördü. Ancak kırmızı-beyazlı ekip, bu mücadelede güçlü rakibine karşı direnç göstermeyi hedefliyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

ANTALYASPOR: Piric, Thalisson, Erdal, Güray, Djenepo, Petrusenko, Kaluzinski, Townsend, Mert, Segovia, Veysel.

FENERBAHÇE: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Sofyan Amrabat, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Tadic, Allan Saint-Maximin, Dzeko.

Fenerbahçe, bu kritik mücadelede üç puanı hedefleyerek liderlik yarışını sürdürmeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.