Dzeko'yla Tadic'i gönderdi: 'Ben yönetimin yerinde olsam bu 2 yıldızı tatile yollarım'

Fenerbahçe, 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile oynadığı maçta 2-2 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı ve şampiyonluk mücadelesinde büyük bir darbe aldı. Bu gelişmeyle birlikte, teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncular Tadic ve Dzeko, sert eleştirilere maruz kaldı.

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında 4 Eylül Stadı'nda 2-2 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı. Bu sonuç sonrasında teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncular Tadic ve Dzeko, sert eleştirilere maruz kaldı.

Maç sonrası "İleri 3'lü" programında İsmail Kartal'a yönelik sert eleştirilerde bulunan Barış Yurduseven'in, özellikle Tadic ve Dzeko'ya ilişkin yorumları dikkat çekti. Yurduseven, "Fenerbahçe'ye bakıyorum, Szymanski oyun kurucu, Dzeko oyun kurucu, Tadic oyun kurucu, İrfan Can oyun kurucu, arkada Fred oyuncu kurucu! Ben olsam İsmail Kartal'ın yerinde takım presi yapmayan, basmayan sadece top ayaklarına geldiği zaman oynayan Tadic'le Dzeko'yu erken tatile gönderirdim. İsmail Kartal'ın bu iki futbolcuyu 5 hafta kala ülkelerine göndermesi lazım." şeklinde sert ifadeler kullandı.

"TADİC VE DZEKO'NUN TATİLE ÇIKMASI LAZIM!"

Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra 'İleri 3'lü' programında İsmail Kartal'ı çok sert bir dille eleştiren Barış Yurduseven tecrübeli teknik adamın oyuncu tercihleri üzerine 'Fenerbahçe'ye bakıyorum Szymanski oyun kurucu, Dzeko oyun kurucu, Tadic oyun kurucu, İrfan Can oyun kurucu, arkada Fred oyuncu kurucu! Ben olsam İsmail Kartal'ın yerinde takım presi yapmayan, basmayan sadece top ayaklarına geldiği zaman oynayan Tadic'le Dzeko'yu erken tatile gönderirdim. İsmail Kartal'ın bu iki futbolcuyu 5 hafta kala ülkelerine göndermesi lazım.' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti