E. Oramiral Nusret Güner'den, Deniz Kuvvetleri Komutanı'na: Seni yetiştirenler utanç içinde!

Deniz kuvvetleri komutanı olması beklenirken, Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk gibi davaları protesto amacıyla istifa eden eski Donanma Komutanı emekli Oramiral Nusret Güner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, 15 Temmuz...

Deniz kuvvetleri komutanı olması beklenirken, Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk gibi davaları protesto amacıyla istifa eden eski Donanma Komutanı emekli Oramiral Nusret Güner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, 15 Temmuz darbe girişimindeki tavrı nedeniyle Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'na çok sert ifadelerle yüklendi.

İsim vermeden Oramiral Bülent Bostanoğlu'nun darbe gecesi ortadan kaybolduğunu ve telefonunu kapatarak, kendisinden emir almak isteyen darbe karşıtı subayların kendisine ulaşmasını engellediğini belirten Güner, büyük harflerle, “HARP SAHASINI TERKETMEKTİR KORKAKLIKTIR'' diye yazdı.

Nusret Güner, başka bir mesajında ise, “Oramiraline orduevlerini yasaklarken aslan kesilen komutanın, darbe gecesi telefonunu kapatarak kendinden emir alacakları engellemesi nedir'' diye devam etti. Bilindiği gibi Bostanoğlu, açıkça TSK yönetimini ve AKP hükümetini eleştiren Nusret Güner'in ordu evlerine girmesini yasaklamıştı. Böylece ilk kez bir orgeneral ya da oramiralin orduevlerine girmesi engellenmişti.

Güner mesajlarının devamında Bostanoğlu için, “Korkudan telefonunu kapat, senden emir almak isteyenler sana ulaşamasın, sonra da kendi birliğine değil bir karakola güven ve ona sığın. Sonra da tekrar birliklerinin başına geç ve komuta ettiğini zannet. Yetişmesinde katkısı olanlar utanç içinde olmalı'' ifadelerini kullandı.

Nusret Güner'in konuya ilişkin mesajlarının orijinal fotoğrafları şöyle:

Kaynak: Odatv

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tahliye kararına itiraz: Nihal Candan yeniden cezaevine girebilir
Çorum-İskilip Karayolunda Korkunç Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı
Gülben Ergen'den Sezen Aksu Şarkısı MüjdesiJe Hızıyla!
“Erdoğan’la görüşme Çankaya Köşkü’nde olsun isteriz demiş
Tekirdağ'da Fuhuş Operasyonu: 6 Tutuklama, 34 Yabancı Kadında Cinsel Yolla Bulaşan Hastalık