E-Spor Rüzgarı: Bursa'da 100. Yıl Liseler Arası Turnuva Zaferi!

**Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 100. Yıl Liseler Arası E-Spor Valorant Turnuvası'nda Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi birinci oldu! Başkan Aktaş, gençlere müjde vererek yılın 365 günü aktif kullanılacak E-spor merkezi kurulacağını açıkladı.**

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Liseler Arası Bursa E-Spor Valorant Turnuvası nefes kesen final müsabakalarıyla sona erdi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe 736 takım ve 4 bin sporcu katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin teknolojiye olan ilgisine vurgu yaparak, "Sizler bizlere göre daha şanslısınız" dedi. Başkan Aktaş, E-sporun dünya genelinde popülerleştiğini belirterek, gençlere müjdeli bir haber verdi: "Yılın 365 günü aktif kullanılacak E-spor merkezi projemiz var."

Turnuva sonucunda Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi (Snake Team) birinci olarak 50 bin TL ödül kazandı. TEV Hayri Tokaman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Özel Bursa Final Okulları (Redline) üçüncü, Otomotiv ve İhracatlar Birliği Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Focus) ise dördüncü oldu. Başkan Aktaş, gençlere başarılar dileyerek, turnuvanın ardından yapılacak E-spor merkeziyle gençleri bir araya getireceklerini belirtti.

BAŞKAN AKTAŞ, GENÇLERI LISELERARASI E-SPOR TURNUVASI'NIN FINALINDE YALNIZ BIRAKMADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 100. Yıl Liseler Arası Bursa E-Spor Valorant Turnuvası'nın final müsabakaları, heyecan dolu anlara sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin teknolojiye olan ilgisiyle memnuniyetini ifade ederek turnuvanın finalinde gençleri yalnız bırakmadı.

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E-SPOR TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Türkiye'nin en kapsamlı E-spor turnuvası olma özelliğine sahip etkinliğe, 736 takımdan 4 bin sporcu katıldı. Başkan Aktaş, gençlerin teknolojiyle iç içe büyüdüğü bir dönemde olduklarını belirterek, teknolojinin gençler için daha erişilebilir olduğunu vurguladı.

E-SPOR MERKEZİ MÜJDESİ

Başkan Aktaş, dünyada hızla yayılan E-sporun gençler arasında büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, gençlere müjdeli bir haber verdi. "Yılın 365 günü aktif kullanılacak E-spor merkezi projemiz var" diyen Aktaş, gençlerin farklı etkinlikler ve aktivitelerle bir araya geleceği bir platform oluşturacaklarını belirtti.

TURNUVA SONUCUNDA ÖDÜL KAZANAN OKULLAR

Turnuvanın kıyasıya süren mücadelelerinin ardından şu sonuçlar ortaya çıktı:

- Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi (Snake Team): 50 bin TL (Birincilik Ödülü)
- TEV Hayri Tokaman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi: 35 bin TL (İkincilik Ödülü)
- Özel Bursa Final Okulları (Redline): 25 bin TL (Üçüncülük Ödülü)
- Otomotiv ve İhracatlar Birliği Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Focus): 10 bin TL (Dördüncülük Ödülü)

Ödül takdimlerinin ardından, katılımcılar hatıra fotoğrafı çekildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlere başarılar dileyerek turnuvayı tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti