e-YDS İngilizce sonuçları açıkladı!

ÖSYM'nin duyurduğu 2024 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2024/2 İngilizce) sonuçları açıklandı! Adaylar, sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilirler. Detaylar haberimizde...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2024/2 İngilizce) sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Sınav, 11 Şubat tarihinde gerçekleştirilmiş ve ÖSYM tarafından değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilirler.

ÖSYM'nin duyurusuna göre, sonuçların erişime açılmasıyla birlikte adaylar değerlendirme süreci hakkında bilgi edinebilirler. E-YDS 2024/2 İngilizce sınavına katılan adaylar sonuçlarını öğrenmek için ÖSYM'nin belirttiği internet adresini kullanabilirler. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte adaylar, performanslarını değerlendirme ve ileriki adımlarını planlama fırsatına sahip olacaklar.

ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayımlanan duyuru, sınav sonuçlarının güvenilir bir şekilde erişilebilir olduğunu belirtiyor. Bu sonuçlar, katılımcıların sınav performanslarını ve yabancı dil yeteneklerini değerlendirmek için önemli bir referans olacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri

Açık Lise (AÖL) 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak? MEB takvimine göre AÖL 3. dönem sınav tarihleri
20 bin sözleşmeli öğretmen atamasında başvurular yarın başlıyor
Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi final sınavı giriş belgeleri yayımlandı! (AÖF sınav yerleri görüntüleme
Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi final sınavı giriş belgeleri yayımlandı! (AÖF sınav yerleri görüntüleme
Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışma programına istedikleri illerde katılabilecek