Ebrar Karakurt'tan TFF'ye Sert Tepki: "Rusya'ya Gelin, Ben Karşılarım!"

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Süper Kupa Finali öncesinde Suudi Arabistan'da yaşanan sorunlara karşı duyduğu rahatsızlığı sosyal medya hesabında paylaşarak Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) sert bir tepki gösterdi.

Bu akşam 20:45'te Suudi Arabistan'da gerçekleşecek Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi öncesi, Suudi yönetiminin İstiklal Marşı ve Atatürk Posterleri konusunda kısıtlamalar getirdiği haberleri, Türkiye'de büyük bir yankı uyandırdı.

Kulüpler arasında olağanüstü toplantılar düzenlendi, TFF ve kulüp başkanları arasında yapılan görüşme sonucunda ise karşılaşmanın planlandığı koşullarda oynanması kararı alındı. TFF, mücadele öncesinde şehitler için saygı duruşunda bulunulacağını ve İstiklal Marşı'nın okunacağını açıklarken, milli voleybolcu Ebrar Karakurt da tartışmalara bir tepki gösterdi.

"ATATÜRK İLE İLGİLİ OLAN HER ŞEYİ BEN KARŞILARIM"

Filenin Sultanları ile rüya gibi bir yaz geçiren Ebrar Karakurt, kazandığı iki altın madalyanın peşinden Rusya Ligi'nden Lokomotiv Kaliningrad'a transfer olmuştu.

Tartışmalar hakkında X hesabından paylaşımda bulunan milli oyuncu, "Şaka mı bu??? Gelin Rusya’da oynayın… Bayraklar, İstiklal Marşı, Atatürk’le ilgili olan her şeyi ben karşılarım" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist