Ebru Gündeş'te Boşanma İddialarına Yanıt Gecikmedi

Ebru Gündeş gelişmesi var. Geçtiğimiz şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile Dubai'de evlenen sanatçı Ebru Gündeş'in boşanacağı iddia edilmişti. Gündeş boşanma iddialarına yanıt verdi. İtiraf etti!

 

Edinilen bilgiye göre, arabesk müziğin kraliçesi Ebru Gündeş'in, kendisinden 12 yaş büyük olan ve 2024 yılının Şubat ayında dördüncü kez evlenen iş adamı Murat Özdemir'den boşanacağı bombalı hat ortaya çıktı.
Beyaz TV'de yayınlanan programda Ebru Gündeş'le ilgili konuşan Pınar Eliçe, Gündeş'in yollarını ayırma kararı aldığını belirterek şöyle konuştu: "Ebru Gündeş için üzücü ama olayın içeriğini araştıracağım. Size gerçeği anlatacağız. Bunun nedeni önümüzdeki günlerde. "Önemli bilgiler var ve Ebru Gündeş'in 3-5 ay içinde boşanma davası açacağına dair ihbarlar aldığımı söylüyorum" dedi.
Ebru Gündeş'e flaş şikayet! Boşanmış bir satıcıdır ve Şubat Dergisi'nde evlenmiştir.

Gündeş'in attığı şikayete yanıt olarak Instagram sayfasında kendisi ve eşi Murat Özdemir'in fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, kalp emojisi ekleyerek "Mutluyum" yazdı.

Güneş, Özdemir'le evlenmeden önce, 17-25 Aralık rüşvet soruşturmasında adı geçen ve Amerikan şartlı tahliyesini ihlal ettiği gerekçesiyle 2010'dan 2021'e kadar Amerika Birleşik Devletleri'nde kısa süre tutuklu kalan Reza Sarraf'la ilişki yaşamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.