Ebru Şallı, Oğlu Pars’ın Doğum Gününde Duygularını Paylaştı: "Onu Çok Özlüyorum"

Ebru Şallı, oğlu Pars Tan'ın doğum gününü sosyal medyada duygu dolu bir paylaşımla kutladı. Pars, dört yıl süren lenfoma mücadelesinin ardından 2020'de hayatını kaybetmişti. Şallı, "Onunla bağlantım hep devam edecek. Onu çok özlüyorum," diyerek yaşadığı derin acıyı dile getirdi.

Eski manken Ebru Şallı'nın iş insanı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl süren lenfoma mücadelesine 16 Nisan 2020'de son verdi. Pars'ın doğum günü dolayısıyla Ebru Şallı, Instagram hesabından şu sözleri paylaştı: 

"İyi ki doğdun, melek oğlum benim. Bazı anneler melek doğururmuş. Tarifsiz bir özlem ponçiğim. 25.09.2010."

Ebru Şallı, bir röportajında oğlu Pars hakkında şu şekilde konuşmuştu:

"Tanıyan herkes ondan çok etkilenirdi. 'Bu nasıl bir çocuk?' derlerdi. Gerçek bir melekti. Kimseyi incitmezdi; azıcık üzüldüğünde hemen onu teselli etmeye çalışırdı. İçinden müthiş bir sevgi çıkıyordu. Pars hep başkaydı. Boyun ağrısı nedeniyle hastaneye gittiğimizde, doktorlar bir hafta boyunca sorunun ne olduğunu bulamadı. Kan tahlilleri iyi çıkmasına rağmen ağrısında bir değişiklik olmuyordu. Ultrasonda da bir şey gözlemlenmedi. MR çekildiğinde durumu öğrendik. O an, bir anne ya da babanın dünyasının yıkıldığı andır. Çok büyük bir acı. Meğerse ağrıları zaman zaman yaşıyormuş ve 'geçer' diye düşünüyormuş. İlk defa okulda ağladığı bir an olmuştu; o zaman ağrısı çok fazlaydı ve bu, hızlı ilerleyen bir türdü..."

Oğlunun kaybından sonra yaşadığı ruh halini şöyle özetlemişti:

"Hayatta durmaya çalışıyorum. Bu, yaşayanın anlayabileceği gibi kolay bir durum değil. Onunla olan bağlantım hep devam ediyor ve sonsuza kadar da sürecek. Çok büyük ve kutsal bir bağ. Onu çok özlüyorum ve bazen kokusunu duyuyorum; işte o anlar beni zorluyor. Eşsiz melek kokusu arada bir geliyor, şükrediyorum. Onunla yaptığımız her şeyi devam ettirmeye çalışıyorum ve gücüm yettikçe daha fazlasını yapacağım."

Ebru Şallı'nın ayrıca Beren adında bir oğlu daha bulunmaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.