Ebru Yaşar'dan miting değil konser!

Ebru Yaşar, müzik kariyerinde yeni bir rekora imza attı! Doksanlı yıllardan bu yana sahnelerde olan ünlü sanatçı, Diyarbakır’da düzenlediği konserde 200 bin kişilik muhteşem bir kalabalığa hitap etti. Hayranlarıyla coşkulu anlar yaşatan Yaşar, hem eski hem yeni şarkılarıyla izleyenleri mest etti.

EBRU YAŞAR, DİYARBAKIR'DA UNUTULMAZ BİR KONSER VERDİ

Doksanlı yıllardan bu yana müzik kariyerinde başarılı bir ivme yakalayan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Diyarbakır’da verdiği muhteşem konserle kendi rekorunu kırdı.

200 BİN KİŞİ KATILDI


Ebru Yaşar, dün akşam Nevruz Parkı’nda sahne aldı. Sahne performansı ve zarafetiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Yaşar’ı, sadece Diyarbakır’dan değil, çevre il ve ilçelerden ortalama 200 bin kişi izlemeye geldi.

Hayranları, pankartlar ve tezahüratlarla gece boyunca Ebru Yaşar’a sevgi gösterisinde bulundu. Sanatçı, hem eski hem de yeni şarkılarını seslendirdiği konserde, Kürtçe bir parça da söyledi. İzleyiciler, Yaşar’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

REKOR ÜSTÜNE REKOR


Büyük bir coşku içinde geçen konser, Ebru Yaşar’ın kariyerinde bir başka rekoru daha tazelemesine vesile oldu. Daha önce Trabzon’da 100 bin, Erzurum’da 120 bin, Çanakkale’de 122 bin ve Ankara’da 150 bin kişiyle izleyici rekorları kıran sanatçı, Diyarbakır’daki konseriyle bu sayıyı 200 bine çıkarmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.