Ece Erken acı olay sonrası sessizliğini bozdu

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy’de silahla vurularak öldürüldüğü olay sonrası, Ece Erken sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz sene avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen ünlü sunucu Ece Erken, eşinin öldürülmesinin ardından sessizliğini bozdu. Ailenin bir yakını, Instagram’dan Mahmutyazıcıoğlu’nun defin işlemlerine ilişkin bilgi paylaştı. Ece Erken ise aynı paylaşımı, kendi hesabından story olarak paylaştı.

Söz konusu paylaşımda ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin Rize’nin Fındıklı ilçesinde defnedileceği bilgisi yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile dünya evine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine ihbar edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadığı öğrenildi.

Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı. Kimlikleri belirlenen 3 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!