Ece Ronay Serbest: Affetme Kararı Aldı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltısının ardından adli kontrolle serbest bırakıldı, yaşadıklarını düşünerek affetme kararı aldı.

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay gündem olmaya devam ediyor. Eski eşinin iş yerinin kurşunlanmasını azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan fenomen Ece Ronay, ifadesinin peşinden çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ronay’ın avukatı, yaptığı açıklamada telefon ve evinde yapılan aramada bir suç delilinin bulunmadığı söylerken Ronay da gözaltında olduğu süre süresince yaşadıklarını düşündüğünü ve eski eşi dahil herkesi affettiğini belirtti.

“GENCİM, GÜZELİM, DUYGULARIM VAR”

Serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Ece Ronay, şu ifadeleri kullandı:

“Bir daha asla üzülmeme kararı aldım. Hayat çok kısa dostlar. Aldığımız nefesten elimizin, ayağımızın sağlıklı olmasına kadar her şey çok değerli. Hayatımızın bir daha geri gelmeyecek, en güzel yıllarında yüklerimizden arınıp mutlu olmak zorundayız. Geri dönüp baktığımız bomboş ve mutsuz geçmiş iki yıl bir daha geri gelmeyecek fakat bugünümü değişiklik yapmak benim elimde. Şükürler olsun sağlığım var, genç yaşta anne oldum dünya tatlısı bir bebeğim var. Son yaşananlara rağmen ayakta olan iş yerlerim var. Gencim, güzelim, duygularım var. Ben varım, özgürlüğüm var. Kötülüklere takılıp kaldıkça ilerleyemiyorum. Pişmanlık duyduğumda bunu nasıl yaptım, buna nasıl inandım diye kendime dert edindiğimde boşa geçirdiğim saatler, günler, aylardan başka kimseye bir şey olmuyor.

“HAYATIMI BERBAT EDEN İNSAN MÜSVEDDESİNİ DE AFFEDİYORUM”

“Dört gün düşünme şansım oldu malum ve çıkarımlarımı sizlerle paylaşmak istedim. Bundan sonra takılıp kalmayacağım. Gücüm, kuvvetim, sağlığım yerinde olduğu sürece her şeye okey. Başıma gelen her musibete şükürler olsun ki beni bugünkü ben yaptı. Affediyorum… Hepinizin önünde bana hayatımın en berbat günlerini yaşatan insan müsveddesi de dahil olmak üzere herkesi affediyorum. Benden değerli değilsiniz. Size kin tutmakla harcayacağım zamanı eğlenmekle harcama kararı aldım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Onur Apaydın'dan Çarpıcı İtiraf: Etkin Pişmanlık Dilekçesi ve Bahar-Nihal Candan İddiaları
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat konuştu: "Krizin bedeli emekçilere ödetiliyor"
Yücel'den 'tasarruf paketi' tepkisi: 1Asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak"
Özel: "Soma davası yeniden görülmeli"
Meteoroloji Kars’ı uyardı: Toz taşınımı geliyor