Ecrin Su Çoban'ın discord olayı nedir?: Ecrin Su Çoban kimdir?

17 yaşındaki Ecrin Su Çoban, Discord üstünden dolandırıcılık yaptığı ve çeşitli suç örgütleriyle bağlantı kurduğu iddialarıyla gündemde. Ecrin Su Çoban discord vakası ve Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, ne yaptı? sorularının yanıtı...

Ecrin Su Çoban, genç yaşına rağmen sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olarak geniş bir popülerlik kazanmış bir fenomendir. Dizi ve beyazperde projelerindeki rolleriyle bilinen Çoban, son zamanlarda hakkındaki iddialarla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir, 
Ecrin Su Çoban discord vakası nedir?

ECRİN SU ÇOBAN OLAYI NEDİR, NE YAPTI?

İddialara göre, Çoban'ın Discord platformunda bazı gruplarla ilişkili olduğu ve bu gruplar vasıtasıyla çeşitli kişilere şantaj yaptığı öne sürüldü. Sosyal medyada hızla yayılan bu suçlamalar birçok kişinin dikkatini çekerken, Ecrin Su Çoban ve avukatı iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti. Avukatlar, müvekkillerinin haksız yere hedef alındığını ve konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını altını çizdi.

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006'da Kocaeli'de doğdu. 2018 senesinde "O Ses Çocuklar" yarışmasına katılarak adını duyurdu. Yarışmada, ilk performansında Nil Karaibrahimgil'in "Kanatlarım Var Ruhumda" şarkısını seslendiren Çoban, çeyrek finalde Atiye'nin "Ya Habibi" ve yarı finalde Gökçe'nin "Tik Tak" parçalarıyla sahne aldı. Ancak yarışmaya finalde veda etti.

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk alanında da kendini gösteren Çoban, 2019 senesinde "Masal Şatosu: Sihirli Davet" adlı beyazperde filmi ile beyaz perdeye adım attı. Aynı yıl, "Afili Aşk" dizisinde Aslı Demirer ile birlikte "Afili Aşk" şarkısını seslendirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.