250 bin dolar ödeyip Titanik'e gitmek isterken öldüler! Nicki Minaj sözleriyle olay oldu

Titanik’in enkazına gezgin taşımış olduğu sırada Atlantik Okyanusu’nda kaybolmasının peşinden dün enkazına erişilen Titan adlı denizaltı dünya gündeminde. Şarkıcı Nicki Minaj mevzuya dair kendini tutamadı ve tepkilere sebep...

Titanik'in enkazını görmek için Atlas Okyanusu'na dalan Titan denizaltı için meydana getirilen arama çabalama neticeleri acı haberle son buldu.

ABD Sahil Güvenlik yetkilileri, Titan'dakilerin denizaltıdaki tazyik kaybından meydana gelen içe doğru bir patlama sonucu yaşamını kaybettiklerini deklare etti.

Atlas Okyanusu'nda Pazar günü dalışa geçtikten 1 saat 45 dakika sonrasında irtibatı kesilen 6.4 metre uzunluğundaki Titan adlı gezinsel denizaltıda beş şahıs bulunuyordu. Bu beş şahıs, Titanik enkazını görmek için şahıs başı 250 bin dolar ödemişti.

Tüm dünyada gündem olan ve günlerdir konuşulan vakayla ilgili bir yorum da meşhur müzisyen ve söz yazarı Nicki Minaj'dan geldi.

'Queen Radio' adlı radyo programında konuşan 40 yaşındaki Minaj, "Hiç kimse bir denizaltıya atlayıp Titanik'e bakmak için okyanusun derinliklerine indiklerinden bahsetmemeli" dedi ve ekledi:i

"Bazı insanların hayatları süresince çalışmalarına karşın 250 bin dolar biriktiremediğini biliyor musunuz? Ve siz 250 bin doları bir denizaltıya atlayıp, içindeki derhal derhal her insanın öldüğü bir geminin enkazını görmeye gitmek için harcadınız."

Eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamayan meşhur isme; "Nicki, kendisini ilgilendirmeyen bir mevzuda düşünce beyan ediyor", "Neden bu şekilde bir yorum yapma gereği duydun?" ve "Kim bu duyarsız yorumun iyi bir fikir olduğunu düşündü ki?" gibi yorumlar yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu