Eczacıbaşı:Toplumsal refah demokrasi ile gerçekleşebilir

Eczacıbaşı Topluluğu'nun yazılı açıklamasında, "Eczacıbaşı Topluluğu olarak, demokrasinin ilke ve kurumlarına yönelik kanun dışı her türlü girişimi kınıyoruz. Toplumsal refah ve huzurun ancak, hukukun üstünlüğü, milletin...

Eczacıbaşı Topluluğu'nun yazılı açıklamasında, "Eczacıbaşı Topluluğu olarak, demokrasinin ilke ve kurumlarına yönelik kanun dışı her türlü girişimi kınıyoruz. Toplumsal refah ve huzurun ancak, hukukun üstünlüğü, milletin egemenliği ve demokrasiye bağlılıkla gerçekleştirilebileceğine yürekten inanıyoruz" denildi ve şu konuların altı çizildi:

"Anayasal düzene ve demokrasiye karşı girişilen müdahale sırasında, devletimizin tüm yönetim kademelerinin, parlamenterlerimizin, güvenlik güçlerimizin, basınımızın ve demokrasiye sahip çıkan tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte vatandaşlarımızın gösterdikleri irade, birlik ve bütünlüğümüzün en büyük güvencesidir. Türkiye’nin sağduyu ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu badireden daha da güçlü şekilde çıkacağına inanıyoruz. Olaylarda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

1 Mayıs'ta gaz görmek istemiyoruz
Asgari ücret sistemi değişiyor mu? Almanya modeli Türkiye'ye gelebilir
Emeklilere şimdiden hayırlı olsun! Artık cebinizden 1 lira çıkmayacak!
Kötü haber: Türkiye'ye doğru Balkanlar'dan yola çıktı!
Binler kişinin emekliliği tek kalemde silinecek! E-devletten kontrol edin!