Eda Erdem, Milletler Ligi'nde "Rüya Takım"a seçildi

A Milli Voleybol Takımı'mız, FIVB 2021 Voleybol Milletler Ligi’nde Japonya'yı 3-0 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Milli takım kaptanı Eda Erdem Dündar, en iyi orta oyuncu olarak turnuvanın rüya takımına seçildi.

TVF açıklamasına göre Eda Erdem Dündar, 46 blok ile turnuvanın en çok blok yapan oyuncusu oldu. Milli voleybolcu, en iyi orta oyuncu olarak turnuvanın "rüya takımına" seçildi.

Eda, 2018 VNL'de de en iyi orta oyuncu ödülünün sahibi olmuştu. Japonya ile oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan kaptan Eda, şunları kaydetti:

"Tarifsiz hisler yaşıyoruz. Takım olarak çok iyi iş çıkardık, turnuvayı madalya ile tamamlamak bizim için çok önemliydi. Bunu sonuna kadar hak ettiğimize inanıyorum çünkü gerçekten çok çalıştık. Milletler Ligi boyunca çok mücadele ettik lakin son maçımızda; servislerimizle, bloklarımızla, defansımızla, hücumumuzla, oyunun her alanında lider olan taraf bizdik ve mükemmel oynadık. Oyunumuzdan ve galibiyetimizden çok memnunum. Bu derecenin, şu anın tadını çıkarıyoruz. Takımdaki herkes çok mutlu çünkü Tokyo Olimpiyatları yolunda bu madalya motivasyonumuzu daha da artırdı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek